Pabllo Logistics

Consultanta vamala

Pabllo Logistics ofera seriviciul de consultanta vamala in operatiuni de import export, pentru intocmirea cat mai corecta a contractelor externe, precum si date referitoare la costuri si documente specifice fiecarui tip de marfa.
Consultanta vamala se acorda persoanelor fizice si/sau juridice ce doresc sa importe marfuri, sa exporte marfuri din UK sau efecte personale.
De asemenea, punem la dispozitie consultanta vamala de care aveti nevoie pentru a putea negocia contractele externe cat mai avantajos pentru dvs.
Din experienta acumulata s-a observat o diminuarea a importantei elementelor de transport in negocierea contractelor, acestea ducand de multe ori la pierderi semnificative.

Consultanta vamala 3
Consultanta vamala 1

Pabllo Logistics va ofera consultanta pentru:

In cazul in care este nevoie, compania noastra va poate transmite mostre si probe catre diferite laboratoare pentru testele necesare in functie de cerintele fiecarui tip de marfa.

Consultanta transporturi intern si international

Clientilor interesati de serviciile de transport intern si international le putem asigura consultanta in:

Clientilor le acordam informatii referitoare la pret, conditii optime in care se pot efectua aceste transporturi, documente de transport, timpi de tranzit, formalitati, ambalare corespunzatoare si dispunerea corecta a paletilor in camioane, asigurarea marfurilor, pe parcursul transportului, cu respectarea principiilor liberei concurente, etc.

Consultanta vamala 2

Pentru mai multe informatii si oferte accesati butonul de mai jos.